Protokoll vecka 50

Elevråd f-3 9/12 2015

Närvarande: Ceasar, Anna, Filippa, Valter, Alvin, Enya, Elis, Olivia, Nova, Ville, Molly, Hugo och Karolina.

Skutan 3 tar upp at det är väldigt mycket spring i deras korridor. Elever från 4-6 använder det som genomgång. De undrar vad det är som gäller för de eleverna?

Skutan 3 önskar även en soptunna vid fotbollsplan för de elever som äter frukt när de spelar fotboll.

Skutan 3 berättar att det är många 4:or som kör bort dem från fotbollsplanen. Karolina ska ta reda på till nästa gång vad som gäller på fotbollsplanerna. Om den ”lilla” har blivit f-3?

Segelbåten 3 vill ha en gemensam pysseldag, skoldisco och fotbollscup för f-3.

Segelbåten 2 vill ha en kompisgunga på skolgården.

Segelbåten 2 tar även upp att de vill ha en tystare miljö i matsalen. Vi pratar om hur vi kan vara goda förebilder och vad vi kan tänka på.

Skutan 2 önskar fler stänger, klätterställning, tennisplan och nedgrävd studsmatta på skolgården. De önskar även fler pingisbord och rack.

Skutan 2 skulle även önska att toaletterna städas oftare.

Skutan 2 tar även upp problemet med bortsparkade inneskor i korridoren. Det kommer fram att flera klasser har detta problemet. Vi pratar om vad vi kan göra för att undvika detta och alla ska ta upp detta i sina klasser.

Segelbåten 1 önskar fler gungor, en rutschkana, fler stänger, mer sandleksaker och mer saker på hinderbanan på skolgården.

Skutan 1 vill ha fler leksaker på fritids och de vill även att man ska kunna räkna i matteböcker på fritids. De vill även ha en linbana på skolgården.

Skutan 1 önskar även att det serveras efterrätt i matsalen någon gång.

Nästa elevråd blir onsdag 20/1 2016 kl. 12.00- 12.30